Andra semifinalen i EM väntar på onsdagen när Nederländerna och England drabbar samman. Här är känslan att det kan gå hur som helst och oddsen säger detsamma. Spännande match!

 

Nederländerna

Efter en medioker gruppspelsfas där de gick vidare som ett av de bästa tredjeplacerade lagen, har Nederländerna blivit allt starkare i utslagsfasen av EM 2024. Oranje vände ett underläge och besegrade Turkiet med 2-1 i Berlin i lördags, och deras belöning är en plats i en stor semifinal för första gången på ett decennium, och den första i EM sedan 2004 där de möter förhandsfavoriten England.

 

England

Det här är mycket mer bekant mark på senare tid för England, som kommer att spela sin tredje semifinal i en stor turnering av fyra möjliga under Gareth Southgate, efter att dramatiskt ha besegrat Schweiz på straffar i kvartsfinalen. Även om Three Lions visade upp sig förbättrat i den matchen, har de nu bara vunnit en gång på 90 minuter i fem matcher under denna turnering, vilket tyder på att ytterligare en nervkittlande upplevelse kan vänta här.

 

Speltips

Här bygger jag ihop ett spel som suttit i fyra av Englands fem spelade matcher så här långt. Ena spelvalet är under 3.5 mål som suttit i alla Englands fem matcher samt i fyra av Nederländernas fem matcher. Andra spelvalet är Kane över 1.5 skott som han löst i 4/5 matcher så här långt. Ska England ta sig vidare kommer det att krävas att Kane steppar upp och leder sitt lag till en final. Speltipset här blir alltså Kane över 1.5 skott och under 3.5 mål i matchen till 1.57 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.