Speltips:

Tisdagens och morgondagens spel hittas i Ryssland och hockeyligan KHL. Återigen lägger jag pengarna på att Yekaterinburg vinner sin match och kryddar på oddset lite med att spela hemmalaget vinst och över 2.5 mål i matchen. Bettson och Nordicbet finner du spelet.

 

Yekaterinburg:

Senaste gången vi spela på laget vann dem med 5-2 och nu hoppas jag på liknade siffror imorgon. Laget är inne i en bra form och spöa senast i helgen topplaget Avangard Omsk med 4-3 i övertid. Efter 7 spelade omgångar ligger man välförtjänt på en andra plats i ligan. Yeka har bara förlorat 1 match för säsongen hittills så ett självförtroende lär ju finnas i truppen.

Podolsk:

Hittas på en 9e plats i ligan med en match mindre spelad än morgondagens motstånd. Podolsk börja säsongen med att vinna mot topplaget Bars Kazan med 4-0 vilket var en rejäl skräll enligt mig men efter det har det bara rasat för laget. 2 vinster och 4 förluster. Inför säsongen har man tappat sin första målvakt till SKA Petersburg. Vilket också märks då man snittar 3 mål bakåt per match. Inga märkvärdiga namn i truppen finns och jag ser detta lag komma nedre delen av tabellen. Tufft motstånd väntas imorgon, som man haft det svårt mot tidigare. Bara vunnit 1 på 6 senaste mot Yeka.

 

Inbördes:

 

Spelet/Nordicbet: