Ett spel med kanonvärde! Söndagens speltips hämtas från Premier League – ett MAXBET är ett måste! Vi beger oss till Molineux Stadium där Wolves tar emot Newcastle.

 

Matchen

Tabellsexan Wolves får under söndagen besök av formstarka Newcastle. Vi hittar Newcastle på 13:e plats i Premier League. Wolves står som klara favoriter men lite för mycket enligt mig med tanke på gästernas senaste matcher, även om det är 3 matcher från EFL. Wolves är det bättre laget men jag blir inte förvånad om Newcastle plockar poäng här.

Under senaste omgången åkte Newcastle på en tung förlust när man blev överkörd av Manchester Utd. Matchen slutade 1-4. Leeds har spelat upp sig och har två raka i bagaget, senast vinsten borta hos Leeds.

Efter 5 omgångar har Newcastle dragit på sig hela 12 gula kort. Det betyder att man snittar 2.40 /match.

Söndagens match döms av L. Mason som efter sina 2 dömda matcher delat ut totalt 4 kort. Inga jätte höga siffror men det lär det bli ändring på efter söndag när han dömt Newcastle som är ligans tabelltvåa för flest kort.

 

Speltips

Två lag som är på helt olika sidor när det kommer till kort. Newcastle som just nu är ligans näst kortrikaste lag – hela 12 kort efter 5 omgångar. Kikar vi på Wolves så hittar vi dem längst ner i “korttabellen” – endast 4 kort på sina 5 ligamatcher.

Kortduellen ska gästerna bara vinna här och därför spelas Newcastle flest kortpoäng till fina 1.75 hos Betfair. Jag tror stenhårt på det här spelet och därför maxar jag – 5 units!