Som sagt, helt felsatt odds på Barys Nur-Sultan som till och med vann matchen mot CSKA Moscow på ordinarie tid. God marginal på vår sida och jag säger grattis till alla er som tog rygg! Helgen är på ingång men först ska vi ta oss an Fredagens rek som hittas i England och Premier League, häng med!

 

 

Matchen:

Endast en match från Premier League denna Fredag och det är tabellnian Wolves som gästas av tabelltrean Leicester. Både Wolves och Leicester har spelat bra såhär långt in på säsongen men störst eloge går helt klart till Leicester som inför matchen endast är två poäng efter tabelltvåan Manchester City. Formen är ganska jämn i klubbarna och man kommer båda till Fredagens match med varsin kryssmatch senast. Wolves spelade 0-0 borta på Old Trafford och Leicester 2-2 hemma mot Chelsea.

 

Enligt mig är detta en “singla slant match” och väldigt svår på förhand att säga vem som vinner. Kan däremot säga att vi har två ordentligt skottglada lag framför oss som tar en hel del avslut mot mål. Totalt 23 målchanser senast när lagen drabbades samman. En match innehållande mycket fart och målchanser är alltså att vänta denna Fredag!

 

Speltips:

Hörnmarknaden är riktigt het här! Både Wolves och Leicester är duktiga vid hörnflaggan och får med sig en hel del hörnor från sina matcher och även emot sig. Inte så konstigt med tanke på alla dessa avslut. Inbördesstatistiken är underbar där spelet sitter i fyra raka matcher! Valet är busenkelt och här liras Över 9.5 Hörnor i matchen till oddset 1.64 hos LeoVegas.

 

 

Hörnstatistik inbördes:

 

Lycka till vid rygg!!