Söndagens betting tips hämtas från NHL och North Division där Winnipeg Jets tar emot Ottawa Senators hemma på Bell MTS Place. Det råder stor formskillnad mellan lagen och detta ska vi ta till vara på. Ett spel på gästerna är av störst intresse!

 

Formskillnad

Det börjar att dra ihop sig i världens bästa hockeyliga och Stanley Cup kryper sig allt närmare. Om det är något lag som spelat riktigt bra den senaste tiden så är det Ottawa Senators. Dock hade man behövt börja med den fina raden något tidigare då man oavsett resultat på de sista matcherna inte komma kunna nå en slutspelsplats.

Ottawa Senators står som sagt med en riktigt fin form och med endast tre nederlag på lagets tio senaste matcher är man tillsammans med Toronto Maple Leafs divisionens formstarkaste lag. Annat är det för Winnipeg Jets där sifforna är helt tvärtom – sju nederlag under sina tio senaste matcher. Formsvackan kom dock lägligt då man häromdagen säkrade en slutspelsplats.

 

Speltips

Formskillnaden är som natt och dag och även fast Winnipeg Jets i grunden är det bättre laget så är oddset på gästerna alldeles för höga! Detta tar vi till vara på och klickar Ottawa Senators +1.5 (Inkl. ÖT) hos TurboVegas till 1.70.

TurboVegas är den senaste bettingsajten i Sverige och med en helt ny bettingplattform för marknaden så rekommenderas TurboVegas varmt!