En tråkig insats från Köpenhamn och Bröndby igår. Trots mängder av målchanser lyckades inget av lagen göra mål och matchen slutade 0-0. Det betyder att den fina vinstraden här på hemsidan bryts. Tio raka vinster varav ett MAXBET blir summeringen och den senaste förlusten hittar vi 14 juni – grattis alla som ryggat mina fina form!

Tisdagens speltips hittar vi i England och i Championship där det börjar dra ihop sig. Viktiga poäng står på spel när Wigan tar emot Hull. Dags att bygga en ny vinstrad!

 

 

Wigan:

43 matcher på kontot och 54 poäng i totalen ger Wigan 15:e platsen i Championship. Man började säsongen riktigt svagt och det såg mörkt ut länge för Paul Cook och hans Wigan. Efter omgån 30 hade man bara lyckats vinna sju matcher. Nu perioden har man kört upp sig ordentligt och spelat riktigt bra! Med en riktigt bra form tar man nu emot Hull under tisdagen och sett till lagets senaste urstarka hemmafacit ska en fullpott inte vara långt bort. Wigan har inte tappat poäng under de sex senaste hemmamatcherna. Man har dessutom hållit nollan i fem av dessa matcher.

 

 

Hull:

Laget med kniven mot strupen nu under de sista omgångarna! Vi hittar Hull på jobbiga plats 22 där man endast är en poäng efter Charlton och två poäng efter Huddersfield och Middlesbrough men samtidigt har man Luton och Barnsley jagandes bakom sig med 44 och 43 poäng. Väldigt tight i botten av ligan och varje poäng av resterande matcher kan vara avgörande, stanna kvar i ligan eller ner till League One.

Hull kommer till viktiga matchen mot Wigan med en minst sagt tråkig form – endast en vinst på de tio senaste matcherna. I början av året tappade man sin skyttekung Jarrod Bowen som var en viktig nyckel för laget. Bowen blev klar för spel i Premier League och West Ham efter fem säsonger i Hull.

Varje poäng kan vara avgörande om man får spela i Championship nästa säsong eller ej. Det är dags att växla upp och bryta den röda raden om man vill stanna kvar i ligan.

 

 

Speltips:

Två lag med helt olika former, en bra och en dålig. Sett till statistiken och oddsen så är Wigan klara favoriter men eftersom att Hull har så mycket på spel så räknas vinnarspelet bort direkt. Inbördes skriker målkalas när dessa lag drabbar samman och båda lagen har gjort mål mot varandra i sju raka möten. Att båda lagen gör mål är inget dåligt spel men som alltid plockar vi det bästa! Sett till Wigans starka hemmafacit senaste tiden så finns det möjlighet till att man nollar Hull och därför spelas Mål i båda halvlekarna: JA istället för BLGM.

Bäst odds hittar jag hos NordicBet som betalar 1.77!

 

 

Tabellställning:

 

 

5 senaste:

 

Lycka till vid rygg!!