Speltips

Söndagens speltips kommer från heta London Derbyt. Där West Ham United gästas av formstarka Arsenal. West Ham har visat sig vara starka på hemmaplan och gjort mål i 16 raka, medans Arsenal har fått igång målskörden och gjort 12 mål på de 5 senaste och även spelat blgm i 5 raka. Viktiga poäng för båda lagen att slåss om och valet blir enkelt. Vi spelar Båda lagen gör mål till 1.77 hos Comeon.

 

West Ham

Laget hittas i skrivande stund på en 5e plats i Premier League med raden 14-6-8 och målskillnad 42:32. Tro det eller ej men efter Man City är man ligans bästa hemmalag och har nu vunnit 6 av 7 senaste. West Ham kommer senast från en torsk på bortaplan mot Man United där man förlora matchen med 1-0 och borde va revanschsugna efter att ha blivit nollade, som man sällan har blivit denna säsong.

 

Arsenal

Efter sina 28 omgångar hittas man på en svag 10e plats i PL. Man står på raden 12-5-11 och har målskillnad 37:29. Man ligger 7 poäng efter dagens motstånd West Ham så här måste man gå för seger, annars kan man nog glömma Europa League inför nästa säsong om man nu inte lyckas i EL denna säsong. Till matchen kommer man med en fin form och vann senast mot Tottenham med 2-1.

 

Inbördes

Senaste mötet var redan i omgång 2 av Premier League, där Arsenal vann matchen med 2-1 och spelet satt redan i första halvlek.