Speltips:

Lördagens speltips kommer från La Liga och det är toppmöte på agendan. Hemmastarka Villarreal som hittas på den andra platsen i ligan gästas av liga 4an Real Madrid. Mitt spel för dagen blir Över 2.5 mål i matchen till oddset 1.54 hos LeoVegas. Häng med så ska jag förklara varför jag lirar detta spel!

 

Villarreal hemmastarka:

Villarreal har gjort 10 mål hemma i La Liga den här säsongen, med ett genomsnitt på 2,00 mål per match. Under den senaste säsongen har Villarreal släppt in 4 mål i 5 matcher som spelas hemma i La Liga, vilket innebär att Villarreal har släppt i genomsnitt 0,80 mål per match. I de 9 matcherna som Villarreal spelade i La Liga den här säsongen gjorde laget totalt 13 mål, i genomsnitt 1,44 mål per match. Om man tittar på antalet mål som släpps in i ligan under hela säsongen, har Villarreal i nio matcher släppt i genomsnitt 1,00 mål per match.

 

Real Madrid:

Om vi ​​tittar på antalet mål i det här spelet gjorde Real Madrid 9 mål i de 5 matcherna de spelade. Real Madrid har redan erkänt 7 mål i La Liga. I 5 matcher som spelades av Real Madrid, släppte de i genomsnitt 1,40 mål. I de åtta matcherna den här säsongen har Real Madrid gjort 1,75 mål per match i La Liga. Real Madrid har spelat totalt 8 matcher den här säsongen. I dessa 8 matcher har de släppt in 9 mål, i genomsnitt 1,13 mål per match.

 

Inbördes:

Det har verkligen slutat i en mål fest de tidigare 5 senaste mötena mellan lagen. 2-1, 2-2, 3-2, 2-2 och 2-2.