Onsdagen bjuder på finfotboll i form av Europa League-finalen mellan spanska Villarreal och engelska Manchester United. En minst sagt spännande final och även fast United står som ganska klara favoriter så bör man passa sig, spanjorerna är heta!

 

Vägen till finalen:

Villarreal har haft en något lättare resa under slutspelet än Man Utd. Först Salzburg i 16-delsfinalen följt av 8-delsfinalen mot Dyn. Kyiv. Sedan kvartsfinalen mot Din. Zagreb och avslutningen där man imponerade mest när man spöade ut Arsenal i semifinalen.

Annat har det som sagt varit för Man Utd som haft en tuffare väg till onsdagens final. Lagen är följande och i ordningen – Real Sociedad, Milan, Granada och Roma.

 

Speltips:

Två offensiva lag där båda avslutade ligasäsongen med tunga siffror på fronten. Här vågar jag utlova en sevärd match i form av bra fotboll med flertalet målchanser. Spelvärdet finns hos spanjorerna och på skottmarknaden. Att skottglada Villarreal skjuter minst fyra bollar på mål är det mycket som talar för och därför klickas Villarreal Över 3.5 SOT till 1.70 hos Unibet som betalar bäst! Final är alltid final och därför håller jag nere insatsen till 1u.

Lycka till vid rygg!!