Tråkigt att den fina vinstraden bröts och speciellt av ett MAXBET. Att spelet saknade ett NHL-mål är som att falla på mållinjen! Däremot satt målspelet från MLS samma natt så jag säger grattis till den!

Lördagens speltips kommer från NHL och den sista rundan i den grymma serien mellan Vegas Golden Knights och Vancouver Canucks. Det är dags att kavla upp ärmarna, en 3-oddsare ska jobbas in!

 

Matchen:

En minst sagt underhållande serie som nu kliver in i den sista rundan, match 7. Jag trodde faktiskt att Vegas skulle stänga tidigt och speciellt efter 3-1 ledningen. Vancouver har istället blockerat de helt och spelat grymt! På tal om spelat grymt och om det är någon som ska ha mest cred i laget så är det Thatcher Demko som fullständigt dominerat framför kassen. Från de två senaste rundorna så har 24-åringen bara släppt in 1 enda mål på sanslösa 91 skott – magiskt! Demko som ersatt Jacob Markströms plats på grund av hans skada.

Bolagen fortsätter att storfavorisera Vegas och enligt mig gör man det rätt fast något för mycket sett till de två senaste matcherna. Trots dominansen från Demko så tror jag det spricker inatt och att Vancouver får se sig besegrade. Att han storspelar för tredje raka matchen mot säkert +40 skott igen anser jag inte vara rimligt. Att Vegas som bara gjort 1 mål på två matcher är revanschsugna kan vi räkna med.

 

Speltips:

Eftersom jag tror att Demko´s storspel spricker inatt så tror jag på en hel del mål, från båda lagen och speciellt när det är match 7. Match 7 bäddar alltid bästa för goda chanser till empty net, förutsatt att det inte är lika mot slutet av period 3. Laget i underläge kommer bara att plocka målisen oavsett om det är ett eller fyramålsunderläge. Inget att förlora! Här spelas Mål i tom kasse: JA hos Betsson till kanonfina 3.00! Rygga spelet via knappen.

 

Lycka till vid rygg!!