Lördagens tredje rek nyper vi från NHL och den avgörande runda mellan Vegas Golden Knights och Minnesota Wild. Game 7 väntar!

 

Game 7

De har blivit dags för ett avgörande i den jämna serien mellan Vegas och Minnesota. Vinnaren i natt kvalificerar sig till kvartsfinal där Colorado Avalanche väntar.

Vegas började starkast och nog var det många som trodde att serien skulle vara klar tidigare efter att Vegas plockat matchbollen redan efter fjärde rundan. Men riktigt så enkelt skulle de inte vara för Mark Stone och kompani. Minnesota har istället imponerat efter att ha plockat två raka matcher vilket tvingar fram game 7!

 

Speltips

En avgörande match väntar och här finns de inget att hålla tillbaka med. Bäst värde har vi på ett periodspel där vi klickar Över 1.5 P3 (under Period 3). Lagen kan mycket väl fixa linan “som vanligt” men då det är vinna eller försvinna i natt så kommer laget i underläge att plocka målis vilket ger goda chanser för empty net. Detta förutsatt att ställningen inte är lika mot slutet av matchen vill säga.

Lycka till vid rygg!!

 

Spelet finns hos Unibet som betalar bäst, 1.66!