Det har blivit dags för säsongens andra smålandsderby i SHL. Under torsdagen var det HV71 som vann säsongens första smålandsderby men idag har Växjö chans till revansch då man återigen möts, fast denna gång i VIDA Arena. Jag har två bra speltips för kvällens derby!

 

Matchen:

Växjö kommer till lördagens match med två raka förluster där man i bägge kvitterat sent och tvingat fram förlängning. Senast mot HV71 under torsdagen och där innan mot Örebro. Gästerna HV71 är betydligt hetare här när det kommer till formen. Man har vunnit 4/5 senaste matcher. HV71 är nu uppe i tre raka vinster, en segersvit som Växjö garanterat vill knäcka ikväll!

Lakers är ett erkänt starkt hemmalag – man har vunnit i 3/4 senaste matcherna här i VIDA Arena.

Växjö Lakers kommer till lördagens match med målskillnaden 26:24. Här sticker HV71 ut! Faktum är att man är både ligans målrikaste lag och de laget som släpper in mest mål – galna 40:41!

 

Speltips:

Ett revanschsuget och hemmastarkt Lakers blir en tuff utmaning för HV71 och speciellt när man bara vunnit 1 av säsongens 6 bortamatcher. Växjö har 5 vinster på de 7 senaste hemmamatcherna mot HV71 (träningsmatch inräknad). Utöver en hemmavinst tror jag även på en målrikmatch, så som det brukar bli mellan dessa lagen. Växjö har spelat Över 4.5 mål i matchen under 4/5 senaste matcher och HV71 3/5 senaste matcher.

Här blir det två spel! Växjö som vinnare ordinarie tid till 2.02 och huvudspelet blir mållinan Över 4.5 i matchen till 1.67. Spelen klickas hos Casumo – Klicka på “Rygga spelet hos Casumo” för att få 1 Free Bet.

 

5 Senaste:

 

Lycka till vid rygg!!