Grattis ni som rygga mitt senaste speltips. Vi hade spelat CSKA Moskva som vinnare och man vann matchen mot sin lillebror med 3-1.

 

Speltips:

Torsdagens speltips och det är dags för oss att byta mark och till svenskmark. Spelet hämtas från SHL där ligans bästa hemmalag Växjö Lakers gästas av jumbon HV71. En match där hemmalaget är stora favoriter i detta Smålandsderby. Jag kommer att maxa med 10 units på spelet Växjö Lakers som matchvinnare till fina oddset 1.90 hos Betsson.

 

Växjö Lakers:

Sveriges just nu bästa hemmalag i Ishockey heter Växjö Lakers. På hemmaplan är man starka! De 24 spelade hemmamatcherna har man vunnit 19 och har alltså bara 5 förluster, varav 4 av dem kom på övertid eller straffar. Inget snack om att man är svårslaget i Vida Arena med dessa siffror. Laget hittas på en andra plats i SHL och bara 4 poäng bakom Rögle som leder serien, dessutom har man 2 matcher mindre spelad än liga ettan. Inget snack om att man jagar att vinna ligan. Nu gästas man av floppen HV71 och det blir nästan topp mot botten på Torsdag. Mot just HV71 har man tidigare haft det lätt mot och gått som segrare i Vida Arena 4 av 5 senaste.

 

HV71:

Jumbon HV71 har det inte lätt just nu och hittas på den sista platsen i SHL. Kommer senast med en förlust mot formsvaga Frölunda där man förlora med 1-3. Innan dess hade man förlorat 5 raka matcher och det är kris i klubben. På just bortaplan är man ligans näst sämsta lag och här är det inga fina siffror man tar med sig mot ligans bästa hemmalag. Man har raden 6 – 17 på bortaplan. Om inte detta vore nog så har man tidigare haft det väldigt svårt på Vida Arena och jag tror vi kan räkna med att denna uppgift blir för svår för Jönköping laget.