Dagens speltips satt utan några som helst konstigheter. Vi hade lirat Under 115.5 poäng för Milwaukee Bucks och lagets lyckades endast göra 106 poäng. Grattis ni som rygga.

Speltips:

Lördagens speltips hämtas på svenskmark och från hockeyligan SHL där starka hemmalaget Växjö gästas av bortasvaga Brynäs. Brynäs har något på gång men det kommer nog inte räcka mot ligans starkaste hemmalag. Växjö har också haft det väldigt lätt mot just Brynäs om vi kollar inbördes. Vi spelar Växjö vinst till 1.70 hos Nordicbet.

 

Växjö Lakers:

Växjö Lakers är SHL's bästa hemmalag med den otroligt fina raden: 15 – 3 på hemmaplan. Lagets har alltså bara förlorat 3 hemmamatcher denna säsong, vilket gör att man är ligans bästa lag på hemmais. Lakers kommer senast med en bortavinst mot Luleå. Den matchen sluta 0-2 till Växjö. Luleå är ett bättre lag än vad dagens motstånd Brynäs är och man tar med sig ett bra självförtroende till Vida Arena. Man har också tidigare haft det lätt mot Brynäs och vunnit båda mötena denna säsong med 5 – 1 och 1 – 3. 

 

Brynäs IF:

Brynäs har något på gång, trots att man saknar Rodin och Bertilsson så har man vunnit två raka hemmamatcher mot Oskarshamn och Örebro. Nu tillbaka på bortais där man tidigare haft det väldigt svårt . Brynäs är ligans näst sämsta bortalag. Brynäs har raden: 4 – 12 på bortaplan. Enligt statistiken så har man också haft det tufft mot Växjö och det har faktiskt inte spelat någon roll om man har spelat på hemmaplan eller bortaplan då man förlorat 7 av 8 senaste mötena.