Speltips:

Lördagens speltips kommer från Superettan och det blir ett Maxbet från min sida. Jag har fått ögonen för matchen mellan Västerås – Jönköpings Södra där jag inte ser hur bortalaget ska kunna förlora. Jönköping Södra har inte förlorat mot Västerås sedan 2011 och har nu siktet mot en plats för kommande Allsvensksäsong och deras superform talar sitt tydliga språk, medans Västerås har rasat fullständigt och förlorat 4 av 5 senaste! Mitt Maxbet blir pengarna tillbaka vid oavgjort på Jönköpings Södra till fina 1.87, vilket redan nu har börjat gå ner. Kom ihåg att alltid spela för pengar som du har råd att förlora!

 

Västerås SK:

Västerås som sakta men säkert börjat etablera sig i Superettan har stött på problem och man har hamnat långt ner i tabellen och har blivit indragna sakta i bottenstriden. Man har förlorat 3 raka och mot ett betydligt sämre motstånd än vad man kommer att ställas mot på lördag. Inte heller har man lyckats göra något mål på de två senaste matcherna. Laget har också 3e sämsta form av alla lag i ligan just nu.

 

Jönköpings Södra IF:

Kommer med en superform inför lördagens match. Tillsammans med Degerfors har man bäst form av alla lag. Vi hittar J-södra på en 3e plats i ligan och man har siktet mot Allsvenskan nästa säsong. Laget har vunnit 4 av 5 senaste och bara förlorat 2 matcher på de 13 senaste i ligan. J-södra har ett riktigt bra lag tycker jag och i skytteligan har man 4 spelare framför första bästa i Västerås bara där talar det mycket åt Jönköping. Man får heller inte glömma att Jönköping har en väldigt kompetent och rutinerad tränare i Andreas Brännström där en av hans största meriter är att han 2017 tog upp Dalkurd till allsvenskan. Jönköpings har anfallsparet i Eric Omondi och Deniz Kozica, med flera allsvenska matcher under bältet. Mycket talar för en vinst på lördag.

 

Västerås IK senaste:

3:e sämsta form av alla lag i ligan.

 

Jönköpings Södra IF senaste:

Tillsammans med Degerfors har man ligans bästa form.

 

Maxbet/Betsson: