Hörnstarka Millwall fixade linan redan under första halvlek mot Charlton vilket betyder att vi förlänger vinstraden – grattis alla som ryggade! Söndagens speltips hittar vi på svensk mark när vi ger oss in i Superettan. Västerås SK tar emot GAIS och spelvalet är självklart. Dags för nionde raka!

 

 

Västerås SK:

Efter tre omgångar hittar vi laget på en sjunde plats i Superettan. Än så länge är man obesegrade och man står med raden 1-2-0. Västerås började säsongen med en bortavinst hos AFC Eskilstuna där matchen slutade 0-1. Efter de har man radat upp med två kryss, Degerfors IF 2-2 och senast 0-0 borta hos tabelltvåan Östers IF.

 

 

GAIS:

Här får vi ta oss ner långt i tabellen för att hitta laget från Göteborg, på en 14:e plats hittar vi GAIS. Man startade säsongen med en stark 1-0 vinst hemma mot Jönköping Södra men tyvärr så har man följt upp med två raka förluster. Raden är alltså 1-0-2. Målsiffrorna kunde varit bättre såhär i starten av säsongen, endast ett mål framåt på sina tre matcher – 1:4.

 

 

Speltips:

Här låter jag statistiken tala! Västerås har spelat starkt på offensiven senaste tiden medan GAIS haft de kämpigt i försvaret och släppt in del mål, speciellt på bortaplan.

Spelvalet är enkelt – Västerås Över 1.5 Mål är utan tvekan spelet med bäst spelvärde här och att få 1.90 på spelet är alldeles för högt för att inte nappa på! Västerås har spelat över linan i 5/5 senaste hemmamatcher. GAIS har släppt in linan i 5/5 senaste bortamatcher. Inbördes sitter linan i  alla möten då GAIS gästat Västersås. Dags att plocka hem nionde raka reken!

 

 

Statistik:

 

Lycka till vid rygg!!