Grattis till senaste reken här på hemsidan vi hade spelat Juventus Dnb och de vann med 3-2. Nu har vi 5 raka vinster här.

 

Speltips

Måndagens speltips hämtas från Allsvenskan och det blir min första rek för säsongen därifrån. Omgång 7 och matchen jag har kollat in är Varberg (15) mot IFK Norrköping (2). Här är bortalaget favoriter och vi spelar IFK Norrköping först till 2 mål hos Betsson. 

 

Varberg BOIS

Efter 6 omgångar av Allsvenskan hittar vi laget på en 15e plats och som innebär näst sist i ligan. Varberg har raden 1-1-4 och målskillnad 7:13. Något vi måste notera är att laget släpper in mest mål av alla lag i Allsvenskan. När man tidigare har mött de ”bättre” lagen i ligan så har man haft stora problem bakåt. Hammarby gjorde 3 mål, Malmö FF gjorde 3 mål och Djurgården 3 mål. Jag tror man kommer få liknande problem bakåt mot Norrköping.

 

IFK Norrköping

6 spelade omgångar och man hittas i toppen av Allsvenskan på en andra plats. Laget har vunnit 3 matcher, spelat oavgjort 2 och bara förlorat 1. Nyförvärvet Samuel Adegbenro har fått en kanon start i anfallet tillsammans med Haksabanovic och gjort 6 av Norrköpings 9 mål. Vi hittar därmed han på en första plats i Skytteligan. Nu möter man alltså ligans svagaste defensiv och 2 mål av laget borde va ett måste!