Fredagens speltips hittas återigen i NHL och Stanley Cup. Efter Canucks stabila 5-2 vinst senast mot Vegas så är serien utjämnad till 1-1. Nu tredje rundan där jag förväntar mig ett ordentligt revanschsuget Vegas!

 

Vancouver Canucks:

Laget med vår stolthet Elias Pettersson i spetsen! 21-åringen har haft en grym säsong och under slutspelet har han lagt in ännu en växel. Pettersson har redan noterats för 16 poäng varav 5 mål och 11 assists. Vi hittar honom på andraplatsen i poängtabellen för slutspelet, strax efter ledande Nathan MacKinnon som står på 18 poäng.

Vancouver har spelat riktigt bra senaste tiden. I åttondelsfinalen spöade man ut St. Louis Blues, fjolårets vinnare av Stanley Cup. Serien vann man med 4-2.

 

Vegas Golden Knights:

Vegas är ett av de lagen jag personligen tror ha riktigt bra chans att vinna årets Stanley Cup. Ett komplett lag som inte bara göra en hel del mål framåt utan man har även ett försvarsspel och målvaktsspel som heter duga! Laget tog sig vidare till kvartsfinal efter att ha skickat hem Chicago Blackhawks med 4-1 i matcher. Många spelare som klivit fram under slutspelet men spelaren som varit vassast är Shea Theodore som dragit in 11 poäng. Tätt därefter hittar vi Mark Stone och Reilly Smith. Båda med 10 poäng.

 

Speltips:

Vancouver har spelat bra men jag tror inte man har det som krävs för att slå ut starka Vegas här. Totalt har målvakten Markström fått ta emot 79 skott på två matcher från Vegas och han kommer inte att hålla emot skottpressen så mycket längre till. Jag tvivlar på att han lyckas hålla lika tätt som han gjorde senast. Ett revanschsuget Vegas är att vänta och en Markström som inte briljerar lika mycket under fredagen som han gjorde senast. Vegas Först Till 3 Mål spelas hos NordicBet till fina 1.74!

 

Spelet:

 

Lycka till vid rygg!!