Formen är grym med 3 raka vinster på hemsidan och totalt 6 av 7 senaste har blivit grönt. Vill även säga grattis till er som rygga mitt Maxbet.

 

Speltips

Tisdagens speltips kommer från NHL och detta är min första rek därifrån för säsongen. Jag har tittat mig närmare på ligan North Division och deras just nu två formsvagaste lag Vancouver Canucks och Ottawa Senators. Här är det svårt att peka ut en vinnare då det är två lag som förlorat 4 av 5 senaste. Istället lockar målmarknaden då båda lagen har varit inblandade i målrika matcher. Över 5.5 mål i matchen klickas i hos Bethard.

 

Vancouver Canucks

Kommer till match med den svaga raden: 2 – 5. Elias Petterssons gäng har inte alls varit heta hittills av säsongen och man märker redan nu att Markström saknas i målet efter att han lämna för Flames. Canucks har släppt in 33 mål, vilket också är mest insläppta mål av alla lag i North Division. Över 5.5 mål har man spelat i sina 6 av 7 matcher.

 

Ottawa Senators

Med två matcher mindre spelad än Canucks så har man raden: 1 – 4 och hittas på jumbo platsen i samma liga som Canucks. Här är det också samma problem för Ottawa som för dagens motstånd att man har svårt att hålla tätt bakåt och har redan efter 5 matcher släppt in 20 mål, Vilket är ett snitt på 4 mål bakåt per match. Målvakterna Murray och Högberg har inte alls varit bra och har en rädd% på under 88%.

 

Inbördes

Kollar vi inbördes mellan lagen kan vi konstatera att det blir ofta målrika matcher. 3-4, 7-4, 6-4, 2-6, 5-2 och 5-2 har de senaste resultaten slutat.