SKA St. Petersburg gjorde ett uruselt jobb senast mot Jokerit och man blev dessutom nollade och förlorade med 6-0. Men en förlust mellan alla härliga vinster kan vi ta med en klackspark! Lördagen bjuder på ett gäng tidiga NHL matcher men det är under natten mot Söndagen som vi hittar NHL matchen med bäst värde!  

 

Vancouver Canucks

Glödheta Vancouver Canucks står just nu som konferensens formstarkaste lag. Man kommer till Söndagens hemmamatch med 6 raka vinster i bagaget. Även formen på offensiven har varit i topp! Hela 23 mål på lagets 5 senaste matcher. Vi hittar Canucks på en 6:e plats efter 41 omgångar och en målskillnad på 139:124. Succén Elias Pettersson fortsätter att leverera och leder lagets skytteliga med 44 P varav 19 M och 25 A.

M.Ferland, T.Graovac, J.Leivo och B.Sutter missar matchen mot New York Rangers.

 

New York Rangers

Henrik Lundqvist och hans Rangers hittar vi på en 12:e plats i Eastern. Efter lagets 40 omgångar har man spelat in 42 poäng och en målskillnad på 132:136. Formen är inget vidare, endast 4 poäng från de 5 senaste matcherna. På bortais har man verkligen spelat uselt den senaste tiden och man kommer till Rogers Arena med 2 raka förluster och 4 förluster på de 5 senaste.

L.Hajek och B.Lemieux hittas båda på frånvarolistan och missar matchen mot Vancouver Canucks.

 

Speltips

Formen är på helt olika plan för lagen och att Vancouver Canucks står som favoriter är solklart. Det starka hemmafacit Canucks haft den senaste tiden och de svaga siffrorna för Rangers på bortais är till vår fördel och något som ska nyttjas! Jag tror på en match där Vancouver Canucks spelar hem en fullpott inför hemmafansen och även en del mål. Därför spelas specialspelet Vancouver Canucks vinst + Över 4.5 Mål (OT inkluderat) till fina 1.90 hos NordicBet!