Hörnspelet från Premier League senast satt som ett smack. Toppmötet mellan Liverpool och Manchester United slutade med tråkiga 0-0. Analysen speglade matchen väl och hörnspelet var utan tvekan bäst spelval – grattis till den! Vi byter sport och ger oss in på dubbla favoriten, ishockey och NHL!

 

Matchen

Två lag som öppnat säsongen på helt olika sätt. Trots att Canucks står med 4 matcher på kontot och Canadiens med 3 matcher så skiljer det 3 poäng i totalen – Canadiens tabelltvåa och Canucks sist i North, sjundeplatsen. Formen är alltså på helt olika plan. Montreal kommer med 2 raka efter att ha besegrat Edmonton Oilers i båda mötena. Vancouver gjorde en bra start på säsongen och vann första matchen men nu har man halkat efter och står med 3 raka nederlag.

Montreal Canadiens är ett mycket intressant lag för säsongen och därmed ett lag att se upp för. Jag blir inte förvånad om Shea Weber och hans gäng tar sig långt in på slutspelet. Laget har förstärkt sin trupp ordentlig inför säsongen och inte nog med att man värvat Jake Allen och nu har två supermålvakter, man har även snyggat till truppen ute på planen. Några intressanta och välkända profiler är framförallt Tyler Toffoli, Josh Anderson, Michael Frolik och Corey Perry, som nu representerar rödklädda Canadiens!

 

Speltips

Ställer vi trupperna mot varandra så vinner Montreal. Ett betydligt mer erfaret hockeylag som har en komplettare trupp. Detta tillsammans med formskillnaden och att Canadiens trivs mot Canucks gör valet enkelt. Nattens speltips från NHL blir därför Montreal Canadiens Moneyline (Vinner inkl straffar och ÖT) och klickas till fina 1.86 hos Hajper – SBTech betalar bäst!