Förra helgens maxbet satt som en smäck när Anthony Smith avslutade Ryan Spann efter endast 3 minuter in i första ronden. Nu till helgen är det åter dags för UFC som har ett fullspäckat event med bland annat en rematch mellan Nick Diaz och Robbie Lawler som gick första matchen för 209 månader sedan vilket är helt galet. Jag däremot har hittat ett ruggigt fint maxbet.

 

VALENTINA SJEVTJENKO

Valentina är i en klass för sig när det kommer till kvinnlig MMA, hon är helt överlägsen i sin viktklass där jag inte ser att någon tar henne överhuvudtaget. Hon har just nu ett record på 21-3-0 och har 7 raka vinster där hon faktiskt nästan bara leker med motståndarna och kör över dom totalt. 2 utav hennes förluster är mot Amanda Nunes som hon gick tiden ut och gav Nunes sitt absolut tuffaste motstånd och då ska man inte glömma att Amanda troligtvis är den mest dominanta och den bästa någonsin inom MMA på damsidan. Valentina är en helt komplett fighter, fruktansvärt bra striking, bra mark, explosivitet, blick, allt som man kan önska från en fighter.

 

LAUREN MURPHY

Lauren är i slutet av sin karriär och detta är högst troligtvis hennes sista titelchans. Hon är hela 38 år vilket är gammalt för en sådan snabb och lätt viktklass. Lauren har just nu 5 raka vinster men då har inte mött så bra motståndare. Lauren går in i denna matchen med ett record på 15-4-0 utav sina 15 vinster har hon 9 vinster via avslut.

 

SPELTIPS

Valentina är en klass för sig och jag ser aldrig att en 38a årig Lauren Murphy klarar att överleva hela 5 ronder, 5 ronder av stenhård press och en helt annan nivå av MMA än vad hon någonsin mött i hela sin karriär. Här väljer jag att maxa insatsen på spelet Att gå tiden ut: NEJ till oddset 1.44.