Speltips:

Självklart fortsätter vi med NBA på hemsidan då det går som tåget. I nattens omgång hämtas mitt spel från matchen mellan Utah Jazz och Minnesota Timberwolves. Där just hemmalaget har gått 100 %. 3 vinster från försäsongen och vinst från premiären. Laget har även kvar den fina truppen man hade från förra säsongen och har betydligt bättre trupp än vad Minnesota har. Vi spelar -5 Utah Jazz.

 

Utah Jazz:

Som jag nämnde ovan gick laget 100% i försäsongen och även i premiären tog man en vinst. Man är alltså  inne i en bra form till dagens match med 4 raka vinster! Laget har kvar sin fina trupp från den tidigare säsongen och har en mycket breddare trupp än vad Minnesota har. Utah är ett starkt hemmalag där inte många lag rår på.

 

Minnesota Timberwolves:

Såsom Utah tog Minnesota en vinst från premiären där man vann mot Detroit Pistons med 111 – 101. Från den tidigare säsongen var Minnesota ett bottenlag samt ett av ligans sämsta bortalag. Visst har man stärkt upp något i truppen denna säsong men att det ska räcka mot Utah Jazz tror jag inte.