Med 8 raka vinster på hemsidan från NBA är jag en av Sveriges hetaste rekare i slutspelet, vilket känns underbart och det är på denna nivå jag ska ligga på. Till alla spelen. 

 

Speltips:

Torsdagens speltips från NBA hämtas från match 5 mellan Utah JazzLos Angeles Clippers där serien är helt jämn 2-2. Utah Jazz hade 2-0 efter sina två hemmamatcher men sedan när man spela borta hos Clippers förlora man båda matcherna och serien är helt öppen. Jag skulle säga att denna kvartsfinal-serie är 50/50 alltså sjukt svår att spå ut någon vinnare. Istället fokuserar jag på poängspel. Jag tycker nämligen att spelbolagen har satt fel lina i match 5. Samtliga 4 matcher tidigare har linan på 216 poäng gått över. Att då inte bolagen har höjt denna lina eller sänkt oddset är för mig obegripligt då vi snackar om två offensiva lag med sjukt många poängrika spelare. Jag utnyttjar tillfället och spelar Över 216 poäng i matchen hos Unibet. 

 

Highlights från match 4:
YouTube video