10 av 11 senaste spelen har gått in för mig på hemsidan och jag hoppas vi kan starta denna vecka med en ny vinst här.

 

Speltips:

Onsdagens speltips och min första rek för denna vecka på hemsidan hämtas från NBA och matchen Utah JazzBoston Celtics. Här är det ligans bästa lag mot ett Boston som inte imponerat det senaste. Jag hoppar på den fina monstersriken på Utah Jazz som vunnit 15 av 16 senaste! Vi spelar Utah Jazz vinner matchen till 1.60 hos Unibet.

 

Utah Jazz:

Är ligans just nu bästa lag och hittas på första plats i Western Conference med sin sjuka form 15 vinster på de 16 senaste ! Det är en galen form man sitter på just nu och är såklart även ligans formstarkaste lag. Spida (Mitchell Donovan) och Rudy Gobert har växlat upp ännu en nivå denna säsong och visar att man är en av kandidaterna att vinna säsongen 2020/2021. Enda negativa man tar med sig till matchen är att Mike Conley missar mötet mot Boston.

 

Boston Celtics:

Laget hittas i den andra ligan Eastern Conference och på en 4e plats. Boston Celtics har raden 12 – 10. Jag tycker man inte alls har imponerat och absolut inte kommit upp i den nivån man ska vara på med tanke på truppen man har. Till matchen mot Utah Jazz kommer man med bara 2 vinster på de 6 senaste och frågetecken på Brown och Smart, som också är två startspelare i Boston. Dessa herrar är superviktiga för Boston om man nu ska ha en chans mot Utah. 

 

NBA TIPS: