Variansen har varit riktigt tuff den senaste tiden och även fast vi suttit på ordentliga spelvärden och ljusa matchbilder så har spelen inte alls gått vår väg. Kom ihåg att variansen kan vara tuff inom betting och därför är tålamod och disciplin ett måste om man ska vara en vinnare i längden – Gamling is a marathon, not a sprint.

Med detta sagt och några dagars break så är jag tillbaka – dags att snygga till siffrorna! Lördagens speltips kommer från Bundesliga och matchen mellan Union Berlin – Wolfsburg där spelvalet är självklart!

 

Union Berlin:

Laget med en otrolig insats den här säsongen och som enligt mig imponerat mest! Många trodde inför säsongen att Union Berlin skulle tillhöra botten av Bundesliga men just nu kämpar man inte bara för en plats till Europa League utan man är även med och fightas om en plats till Champions League. Efter sina 14 matcher har man spelat in sig på femteplatsen och står med totalen 24. Målskillnaden 29:18 visar tydligt den vassa offensiven med uppbackning av ett stabilt försvarsspel. Urs Fischer har all anledning till att vara stolt över sitt lag den här säsongen!

 

Wolfsburg:

Tabellsexan Wolfsburg har även dem spelat bra den här säsongen där man efter 14 omgångar kört in sig som tabellsexa, samma poäng som Union Berlin. Det enda som skiljer lagen åt är målskillnaden, annars är raderna identiska. Under lagets senaste match borta mot Dortmund fick man åka hem utan poäng och trots flertalet målchanser lyckades man inte spräcka nollan på Dortmund, 2-0. Där innan har formen varit riktigt lovande, endast 1 förlust på 9 matcher.

 

Speltips:

En match som kan gå åt båda hållen. Även fast Union Berlin saknar sin skyttekung Max Kruse så måste Wolfsburg se upp. Vårt fokus ligger på målmarknaden och att vi får se minst 1 mål hos båda lagen ska inte vara några konstigheter. Lördagens speltips blir därför Båda Lagen Gör Mål: JA som klickas hos Casumo till oddset 1.68!

 

Lycka till vid rygg!!