Med två förluster på mina två senaste EM-rekar är det nu dags att vända på oturen med bortdömda mål hit och dit! Lördagens speltips från Ungern – Frankrike blir revanschen!

 

Klasskillnad

Två lag av helt olika kalibrar. Ungern rankas som turneringens jumbo och sämsta lag medans regerande mästarna Frankrike är favoriten till att vinna EM 2020. Jämför vi lagens trupper så är detta inte speciellt konstigt. Ungerns främsta kort är den unga Dominik Szoboszlai som till vardags spelar i Salzburg. Utöver 20-åringen så består truppen mest av inhemska spelare.

Frankrike däremot. Där hittar vi flera världsstjärnor som till vardags representerar några av världens bästa fotbollsklubbar. PSGs Kylian Mbappé, Chelseas N’Golo Kanté och Barcelonas Antione Griezmann är Frankrikes tre största stjärnor. Dessa tre herrar tillsammans med den övrigt breda truppen skjuter ut Ungern på alla plan och klasskillnaden är enorm! Oddset 1.30 på raka tvåan är därför inte så konstigt.

 

Speltips

Här är det grönt ljust för Frankrike att plocka fullpott och något man måste göra mot ett lag som Ungern. Jag räknar med minst två mål från Frankrike och tror på två halvlekar där både innehåller minst ett mål från Frankrike.

Frankrike gör mål i båda halvlekarna: JA blir därför lördagens rek till ett ruskigt fint odds. Spelbolag med Kambi betalar bäst, 2.16!