Speltips:

Onsdagens speltips hämtas från Italienska serie a där Udinese är värd för Atalanta på Stadio Friuli. Där hemmalaget har tappat det helt och är just nu ett av ligans formsvagaste lag med 4 torskar och en oavgjord på de 5 senaste. Udinese har även släppt in MINST 2 mål i alla fem senaste matcherna. Atalanta däremot har hittat formen och mål ska de göra mot Udinese. Vi spelar Över 1.5 mål Atalanta till 1.68 hos LeoVegas.

 

Udinese:

Är verkligen inne i en dålig form och försvaret håller inte sin klass i Serie A och nu kämpar man nere vid nedflyttningsstrecket. Laget har släppt in minst 2 mål mot lag som Sampdoria, Napoli, Bologna, Benevento och hela 4 mål mot Juventus. Nu gästas man av ett av ligans målrikaste lag Atalanta och med detta försvar som inte håller klassen ser jag inte hur man ska kunna hålla nere siffrorna bakåt på onsdag!

 

Atalanta:

Atalanta hade hittat en lysande form och öst in mål i sina segrar över Sassuolo 5 – 1, Parma 3 – 0 och Benevento 4 – 1 innan de tog emot Genoa senast. Det blev en tuffare match än väntad där Genoa fick med sig ett kryss. Matchen slutade förvånansvärt mållöst. Atalanta ägde matchen spelmässigt men fick inte håll på Genoa. Detta tror jag inte kommer upprepas men den offensiva trupp man har och på onsdag räknar jag med att laget gör minst 2 mål.