Speltips:

Måndag igen och inte min favoritdag direkt så vi får trösta oss med att jobba in en ny vinst tänkte jag. Fokusen blir på liga 1an från Eastern Conference Bars Kazan som gästar bottenlaget Tractor. Här tror jag att Bars Kazan gör processen kort och vinner matchen. Vinst på Bars Kazan spelas till 1.62 hos Nordicbet och jag går in med 3 units.

 

Tractor Chelyabinsk:

Efter 53 spelade omgångar i Eastern Conference hittar vi Tractor på en 11:e plats vilket är näst sist i ligan. Laget har haft stora problem med att hålla tätt bakåt i år och man släpper in mest mål av alla lag. 143 mål totalt. Tractor kommer till matchen med 3 raka stor torskar och är faktiskt Eastern Conference sämsta hemmalag vilket gör mitt val enkelt!

 

Bars Kazan:

Mästarna från 2018 fortsätter att imponera och vi hittar laget först i Eastern Conference. Finns så mycket postivit med detta lag att nämna men nämner bara de viktigaste annars blir denna rek för lång. De har gjort mest mål av alla i Eastern Conference totalt 140 mål och något ännu mer imponerade måste va defensiven då man också har släppt in minst mål av alla totalt 93 mål. Inte så konstigt när deras två målvakter har storspelat: Timur med 94.90 % och Adam Reideborn med 91.80%. Formen är även den god då man vunnit 4 av 5 senaste. Nu ska man alltså gästa ett lag med en väldigt dålig form och ett självförtroende på bott, bekväm vinst borde de bli!

 

Tractor Chelyabinsk/Bars Kazan senaste:

 

Eastern Conference:

 

Inbördes:

 

Spelet:

Lycka till vid rygg.