IFK Norrköping gjorde en makalös första halvlek och hade en fyramålsledning. Inte vanligt att en rekare redan efter 32 min skriver av ett vinnarspel men det var precis vad jag gjorde senast. Jag säger grattis till alla er som ryggade och nu lägger vi fokus på nästa spel! Midsommar-reken hittas i Premier League där vi har ett spännande möte framför oss när Spurs tar emot Manchester United.

 

Matchen

Klockan 21:15 ljuder pipan inne på Hotspur Stadium i London. Tabellåttan Tottenham får besök av Solskjaer och hans United. Vi hittar United på en femteplats i Premier League. Båda lagen gör sina första match på ett bra tag. Tottenham senast 10/3 i Champions League och United senast 12/3 i Europa League. Svårt att säga vart lagen står efter uppehållet men sett till statistiken så är United favoriter. Innan uppehållet var man Premier Leagues näst formstarkaste lag, strax efter Liverpool.

Deli Alli missar matchen mot Manchester United på grund av sitt coronaskämt på Snapchat som resulterade i böter och avstängning.

 

Speltips

Ett vinnarspel såhär tidigt och direkt efter uppehållet är inget att rekommendera utan istället ger vi oss in på en betydligt stabilare marknad – hörnor! Båda lagen snittar fina siffror på hörnfronten. Vi har dessutom en trevlig inbördesstatistik där spelet sitter i 3/5 senaste och inte långt ifrån att sitta i samtliga. Därför spelas Över 9.5 hörnor i matchen till fina 1.55!

 

Lycka till vid rygg!!