Speltips

Måndagens speltips hämtas från NBA och det är dags att starta den nya veckan med ett nytt maxbet. Formen är glödhet och vinsterna bombas ut här och i min tråd på Facebook. Till måndagensnatten har jag hittat ett kanonspel, där statistiken och min magkänsla säger att denna borde sitta och jag går in med 10 units. Toronto RaptorsOrlando Magic är matchen jag spanat in och båda lagen har en bra defensiv. Kollar vi även inbördes så slutar det oftast i poängsnåla matcher. Under 227 poäng i matchen synas hos Unibet.

 

Toronto Raptors

Toronto Raptors har inte alls kommit till den nivån man vill och ska va på och därför hittas man på den pinsamma 12e platsen, vilket innebär 4e sist i Eastern Conference. Laget får helt enkelt inte till det i år, med flera nya namn i laget kan detta va problemet och bör spela ihop sig mer. Inför matchen mot Orlando kommer man med 3 raka förluster. Deras starka vapen defensiven har inte heller varit på topp på de 3 senaste och ska man vinna matcher måste man hitta tillbaka till den fina defensiven man har och jag tror man gör det i natt mot Orlando Magic som även de spelar en defensiv basket.

 

Orlando Magic

Orlando Magic hittas på 10e plats i samma liga som Toronto Raptors och laget kommer även de med en dålig form till match. På de 12 senaste har man bara lyckas vinna 2 matcher, däremot har man visat upp en ganska bra defensiv trots mycket skador i truppen. Jag räknar med att man kommer spela väldigt defensiv mot Toronto som man brukar göra när de möts.

 

Inbördes

Som jag nämnde tidigare i reken brukar det sluta i poängsnåla matcher när dessa lags möts. Under 227 poäng har inte gått över på de 9 senaste och bara gått över 1 gång på 16 senaste.