UFC 259 närmar sig med stormsteg och här kommer galans andra speltips!

 

TIM ELLIOT:

Tim kommer med en vinst i ryggen efter att ha gått tiden ut mot Ryan Benoit. Tim är en tuff brottare och väldigt duktig på att styra och kontrollera matchen väl nere på marken. 6 av hans vinster är just via submission. Han har gått hela 14 matcher i organisation sedan han blev signad 2012 och han har mött i princip alla dom stora namnen och även nuvarande Champ Figueiredo!

 

JORDAN ESPINOSA:

Jordan kommer med en förlust i ryggen och i den matchen imponerade han inte alls så mycket. Denna matchen kommer bli ett tufft test för Jordan då han tidigare har stora hål i sin grappling och brottning. Han har 8 förluster totalt och hälften av dom kommer just från marken via submissions och då ska man veta att Jordan har aldrig mött någon riktigt duktig brottare än förutom när han gick match mot Perez där han blev just avslutad snabb på marken.

 

SPELTIPS:

En bra skolad brottare som Tim är kommer försöka få ner matchen på marken och med hans bra nedtagningr kommer högst troligt matchen att sluta där. Detta är den andra duktiga brottare som Jordan möter och tror han kommer få det minst lika jobbigt denna gång! Tims överlägsenhet i brottning i denna match gör spelet Tim Elliot Fightodds till oddset 1.95 självklart!