Lördagens speltips på hemsidan satt, då Lazio löste linan mot Juventus på 4 hörnor och vi fick hem ännu en vinst på hemsidan.

 

Speltips:

Måndagens speltips kommer från säsongens All-Star match i NBA. Det är Team DurantTeam Lebron som ska göra upp. Lagledaren Durant kommer att missa nattens match och troligtvis lär Kyrie Irving bli lagets nya lagledare. Detta kommer bli en match som jag rekommenderar alla att kolla på som älskar basket, då de allra bästa från världens bästa basketliga är på planen och det kommer bli lattjo! Jag skulle säga att det känns lite omöjligt att sätta någon vinnare i denna match, men skulle jag säga något lag som går vinnande så bör det va Lebron’s gäng. Istället kommer jag fokusera på två spelare där jag tror en kommer gå lite mer in för nattens match, häng med!

 

Joel Embiid vs Giannis Antetokounmpo:

En av duellerna i matchen kommer bli mellan dessa herrar och det är just här jag har fokuserat in mitt spel. Jag kommer att lira Giannis Antetokounmpo gör mer poäng än vad Joel Embiid gör. Giannis är för mig bättre och går alltid mer seriösare in för dessa matcher än vad Joel gör. Senaste All-star matchen gjorde Giannis Antetokounmpo näst flest poäng av alla med sina 25 poäng. Året innan det 2019 gjorde han mest poäng och hela 38 poäng och vann även den duellen mot Embiid. Giannis har vunnit MVP två år irad och kommer sikta in sig på tredje raka året. Detta är min anledning varför jag väljer detta spel. 

 

Team Durant – Team Lebron: