Vi rundar av veckan och söndagen med kvällens speltips från NHL, 23-matchen. Det är svensken Victor Hedman och hans Tampa Bay Lightning som tar emot Minnesota Wild hemma i Tampa. En spännande match där båda lagen går för att studsa tillbaka efter senaste nederlaget. Vem drar det längsta strået? Svårt att säga, men jag vet däremot att Hedman är het!

 

Victor Hedman:

Svensken är nu inne på sin tolfte säsongen i Tampa Bay-tröjan och oj vad han har gjort fina siffror i klubben. Från säsongen 2013/14 så har Victor Hedman inte haft en enda säsong som slutat under 50 poäng-strecket. Poängtrenden ser ut att förlängas, Hedman har redan noterats för 16 poäng den här säsongen. Efter lagets 16 matcher står bjässen Hedman med siffrorna 3 mål och 13 assist.

Under lagets senaste match, mötet mot New Jersey Devils, så fyllde svensken på sitt poängkonto med sitt tredje mål för säsongen. Hedman har nu gjort poäng i fyra raka matcher. Det är inget snack om att nummer 77 i Tampa Bay är lagets hetaste spelare just nu!

 

Speltips:

Två hungriga lag, båda har med sig varsitt nederlag i bagaget inför kvällens match. Ett vinnarspel här är inget att föredra utan här finns spelvärdet på en helt annan marknad. Victor Hedman är som sagt väldigt het och att därför inte ge han förtroendet skulle vara ett misstag.

Söndagens speltips från NHL blir Victor Hedman gör minst 1 poäng: Ja hos Expekt! Spelbolag med Kambi har spelet till högst odds, 1.67. Håller nere insatsen till 1 unit eftersom min form svalnat något!