Speltips

Onsdagens andra speltips kommer också från NHL där regerande mästarna Tampa Bay Lightning med sin lysande form gästas av jumbo-laget Detroit Red Wings som återigen ses vara ett av de sämre lagen i årets upplaga av NHL. Det går nog knappt inte ha missat denna inbördes lagen emellan. Tampa Bay Lightning har vunnit 14 raka hemmamatcher mot Detroit och senast man förlora här mot Detroit Red Wings var året 2015. Det är botten mot toppen av ligan i Central Division och jag maxar på spelet Tampa Bay Lightning vinnare på ordinarie tid.

 

Tampa Bay Lightning

Regerande mästarna Tampa visar även i år att man menar allvar med att vinna back2back Stanley Cup. Vi hittar laget just nu på delad första plats i ligan med Florida, med 1 match mer spelad. Utan Nikita Kucherov som kommer att missa hela säsongen har man fortfarande gjort det bra ifrån sig och har raden 5 – 2. Till dagens match kommer man med en fin form, 4 raka vinster.

 

Detroit Red Wings

Det vill säg inte i år igen för jumbo-laget Detroit Red Wings. I skrivande stund hittar man laget på den sista platsen i Central Division ( samma liga som Tampa). Man har raden 2 – 8 och har som förra året fortsatt skadeproblem i laget. Till dagens match kommer man med 6 raka torskar och 7 frågetecken i truppen. Att man ska lyckas vinna mot sitt mardröm motstånd med den formen och så stora skadeproblem i laget ser jag inte komma. Ännu en förlust för gästerna tror vi på.