Förra helgen hade vi inte turen med oss då Leonardo Santos blev KO i den sista ronden med 1 sekund kvar av matchen. Nu till helgen har vi en ny UFC gala att se fram emot och denna gången är det tungviktsbältet som står på spel!

 

STIPE MIOCIC:

Stipe är den främsta tungviktaren i UFCs historia med sina 6 titelförsvar. Stipe har just nu ett record på 20-3-0 och har mött alla stora namn i tungvikt, han har bland annat vunnit mot den fördetta double champ Daniel Cormier hela två gånger. Stipe har väldigt brett game och är en komplett fighter. Detta är inte första gången Stipe och Francis möts, dom har gick match mot varandra 2018 och då tog Stipe hem matchen via domslut efter varit dominant på marken i större delen av matchen.

 

FRANCIS NGANNOU:

Francis har stora brister i sin mark och hans brottning är inte alls på den nivån som krävs mot en person som Stipe och detta såg vi senast dom möttes. Francis stora styrka är den fruktansvärda kraft han besitter i sin höger, Francis har faktiskt uppmätt sitt slag till det högsta som någonsin slagits i världen. Men trots detta så tog Stipe emot slagen förra matchen utan att bli större påverkad. Sedan Stipe och Francis mötte 2018 så ska Francis tränat mycket på sin brottning som han stora brister , men inget av detta har han visat upp i sina senaste matcher då han har gjort det gamla vanliga och skickat rallysvingar hej vilt och hoppats att dom ska träffa.

 

SPELTIPS:

Den pressen som Stipe kommer sätta på Francis kommer bli för mycket och för jobbigt. Stipe kommer få ner matchen till marken som förra gången och Francis har inte nån chans på marken mot en sådan erfaren och den bästa tungviktaren i UFCs historia som Stipe är. Här är spelbolagen helt ute cyklar och sätter Stipe som underdog, spelet Stipe Miocic Fightodds till oddset 2.02 klickas därför hem!