Söndagens andra speltips kommer från NHL och mötet i St. Louis. Det är mitt älskade Chicago Blackhawks som är på resande fort och med världens sämsta form ställs man nu mot tunga St. Louis Blues. Hemmalaget står utan tvekan som klara favoriter men det finns faktiskt en marknad som är bättre, även om ett vinnarspel på Blues inte alls är tokigt!

 

Heta i spelformen

St. Louis Blues har inte bara spelat bra rent resultatmässigt, man har även spelat ruskigt bra i spelformen Powerplay. Med utdelningsprocenten 35.3 är det bara Edmonton Oilers som är hetare i spelformen i hela NHL. Målglada Blues snittar 1 powerplaymål per match och det är inte så konstigt med tanke på lagets glödheta offensiv med David Perron i spetsen!

 

Speltips

Ett Blackhawks som läcker mål, har åtta raka nederlag i bagaget, saknar flera nyckelspelare, kommer få det tufft mot Blues. Som jag var inne på tidigare så är ett vinnarspel på Blues inte alls tokigt men bäst värde finns på målmarknaden.

Chicago Blackhawks drar på sig mycket utvisningar och det är något som gynnar St. Louis Blues som stortrivs i Powerplay.

Söndagens speltips från NHL blir därför St. Louis Blues antal mål i Powerplay: Över 0.5! Spelet finns hos Betsson och ger oddset 1.86. Kommer även att lira raka ettan med 1 unit. Finns inget som talar för något annat än en stabil St. Louis Blues-seger!