Powerplay-spelet från nattens NHL satt som ett smack och redan i första perioden var linan passerad. Sköna 2.00 och +4u, grattis alla som fick den!

Inget superutbud under fredagen men jag har ändå hittat ett spel med stort värde. Vi beger oss till Frankrike och Ligue 1 för att spana in St. Etienne och Monaco!

 

Matchen:

Under fredagskvällen drabbas tabellfyran Monaco och 16:e placerade St. Etienne samman. En match där gästande Monaco står som klara favoriter, dock något för högt favoritskap enligt mig. Monaco står med en något bättre form, 2-2-1 . St. Etienne har nästan en likadan rad, 2-1-2.

Två kortrika lag som även är duktiga på att producera hörnor. Monaco snittar 5.97 hörnor och 2.28 kort. St. Etienne står med hörnsnittet 4.93 och kortsiffrorna 2.21.

 

Speltips:

Här tar vi till vara på både kort- och hörnsiffrorna. Att matchen döms av Mikael Lesage är också till vår fördel. Med Mr. Lesage bakom pipan som snittar 4.57 kort tillsammans med lagens siffror är spelvalet självklart. Här smäller vi ihop två låga linor som bygger en fin Bet Builder. Fredagens speltips från Ligue 1 blir därför Över 3.5 Kort + Över 7.5 Hörnor.

Spelet finns hos LeoVegas till 1.87 – Rygga via knappen!

 

Spelet:

 

Lycka till vid rygg!!