Ny vecka vilket betyder nya fräscha rekar och speltips! Tisdagens rek hittar vi i favoriten KHL. Vi beger oss till Ryssland!

 

 

Sp. Moscow:

Tack vare lagets totalpoäng och femteplatsen så är man kvalificerad för slutspelet. Får ändå säga att laget har överraskat något såhär långt in på säsongen och man är inte allt för långt efter topplagen i Western. Efter sina 58 matcher har man spelat in 72 poäng med raden 24-8-8-18 och målskillnaden 160:133. Styrkan väger tyngst på offensiven och det är bara de fyra lag som ligger före i tabellen som gjort fler mål än så länge. Under de fem senaste matcherna har man spelat mot tufft motstånd. Senast borta hos Barz Kazan där man förlorade med 4-1. Där innan radade man upp med två vinster. Bortavinst hos Salavat Ufa och lite längre tillbaka en hemmavinst när Metallurg Magnitogorsk gästade. Innan vinsterna gjorde man hemmafansen riktigt besvikna då man tyvärr blev nollade i två raka matcher. Giganten SKA St. Petersburg och Dyn. Moscow var motstånden. Formen är alltså något mer dålig än bra.

 

Nizhny Novgorod:

58 poäng i totalen betyder att man i skrivande stund har sista platsen in till slutspelet. Vi hittar Nizhny Novgorod på åttondeplatsen, endast tre poängs marginal från Sochi. De är även riktigt tight uppåt till tabellsjuan Podolsk och även här skiljer det tre poäng. Nizhny Novgorod har spelat 58 matcher och står med raden 20-7-4-27. Målskillnaden är balanserad och visar 157:160. 160 insläppta mål betyder att man tar fjärde platsen för mest insläppta mål i konferensen. Formen är nästintill bedrövlig och man kommer till matchen mot Sp. Moscow med endast en vinst på sina åtta senaste matcher. Inte så konstigt att man förlorat så många matcher senaste när man släppt in hela 29 mål på dessa åtta matcher! Minst sagt mycket på spel för Nizhny där varje poäng kan vara avgörande för slutspel eller ej.

 

 

Speltips:

Här står hemmalaget i fokus! Nizhny Novgorod kommer till CSKA Arena med en kass form och ett ännu mer kasst bortafacit. Senast man plockade poäng på bortais var 09.01.20. Eftersom att mycket står på spel för Nizhny Novgorod så skippar jag ett vinnarspel här och istället tar vi till vara på målmarknaden som är ännu mer tydlig och självklar. Att Sp. Moscow löser minst 3 mål denna Tisdag är på förhand mycket troligt och därför spelas Sp. Moscow Över 2.5 Mål till fina 1.84!

 

 

5 Senaste:

 

Lycka till vid rygg!!