Speltips

Helgen bjuder på många fina matcher i fotbolls-EM. På just Lördag är det 3 matcher som spelas och matchen som jag spanat in är i Grupp E (Sveriges grupp). Spanien spelar återigen i varma Sevilla och denna gång gästas man av Lewandowski och hans Polen. Hemmanationen är storfavoriter ännu en gång och nu måste man ta en seger. Mot just Sverige i första matchen hade man i stort sett allt. 75%-25% bollinnehav, 17 målchanser mot 4.. ändå lyckades man inte knäcka Sveriges starka försvarsspel då matchen sluta 0-0. Nu tror jag på annat då även Polen måste framåt som förlora sin första match mot Slovakien med 1-2. Spanien kommer att utnyttja detta och straffa Polens svaga försvarsspel. Spanien är ett lag som skapar många hörnor på hemmaplan som jag också nämnde i mitt extra spel mot Sverige där vi hade spelat ¨Spanien-1.75 i halvlek¨. Denna gång spelar jag en BetBuilder som ger oddset 1.80 hos Betsson.