Vi har köpt in oss på flera bra spel den senaste tiden men har ändå gått emot oss. Som senast när Skellefteå gjorde mål direkt i matchen mot Leksand för att sedan inte göra 1 enda mål förens i slutet när man plockar målis. Februari har vänt lite emot oss men av erfarenhet så kommer alltid perioder som dessa mellan vinstraderna.

Tillbaka från några dagars off och har rekat en hel del fina inför helgen! Först ut här på hemsidan blir Premier League där jag har ett fint spel på Southampton – Chelsea!

 

Matchen:

Ligans formsvagaste Southampton får under lördagen besök av ett Chelsea som står med en felfri rad efter sina 5 senaste matcher. Formskillnaden är alltså som natt och dag och om Southampton ska plocka poäng här så måste man göra en riktigt bra match! Senaste mötet mellan lagen var under hösten och i början av säsongen. Matchen slutade med ett ordentligt målkalas och efter sena kvitteringen från Southampton blev slutresultatet 3-3.

 

Speltips:

Enligt mig ser jag inget större värde på ett 1×2-marknaden utan istället ligger fokus på hörnor. Chelsea är som många vet ett riktigt hörnstarkt lag där man efter 24 matcher står med snittet 6.50. Southampton är något svagare men absolut inte dåliga, 4.26 i hörnsnitt efter 23 matcher. Att matchen går över minst 10 hörnor är ett spel med bra värde. Chelsea lär bidra mest men med tanke på hur Southampton producerat hörnor den senaste tiden och att man står på hemmaplan så lär det komma en del från gänget också. Här klickas Över 9.5 Hörnor till fina 1.75 hos Betfair, 3 units in!

 

Lycka till vid rygg!!