Två delade på hemsidan under helgen och båda blev avskrivna med grönt. Först målspelet under lördagen från Premier League mellan Liverpool och Leeds. Följt av söndagens KHL-rek mellan Sp. Moscow och Dinamo Minsk – grattis alla! Vi kör vidare med KHL där tisdagens speltips hittas. Ruskigt bra värde på Metallurg som gästar konferensens jumbo. Här bjuder jag på två spel!

 

Sochi:

Westerns jumbo. Nästan en fullpott på hur uselt man startat säsongen. På lagets 4 omgångar har man raden 0-1-0-3 vilket ger laget 2 poäng i totalen. Under dessa omgångar har man bara lyckats näta i 2 matcher och släppt in de tredubbla. Målskillnaden visar 4:15. Trots att Sochi är ett bottentippat lag av årets säsong i KHL så kan man förvänta sig lite bättre siffror från gänget. Under tisdagen ställs man mot just nu ett av ligans formstarkaste lag, Metallurg. En riktigt tuff match där mycket talar för en ny förlust.

 

Metallurg Magnitogorsk:

Heta Metallurg med sin kapten Sergej Moziakin i spetsen. Efter 5 omgångar kan vi konstatera att laget fått en nästintill felfri start, bara 1 match utan poäng. Man började säsongen med 3 raka vinster följt av förlusten men efter söndagens vinst mot Nizhny Novgorod så är laget tillbaka på gröna spåret. Stabila målsiffror med de dubbla framåt – 14:7.

Inför säsongen har man gjort några intressanta värvningar och den som skött sig bäst hittills är tjeckiska anfallaren från Trinec, Andrej Nestrasil. Nestrasil har redan gjort 6 poäng, varav 3 mål och 3 assists för sin nya klubb. Taylor Beck är också en riktig kanonvärvning. Beck som under de två senaste säsongerna gjort en hel del poäng för Avangard Omsk. Målmaskinen har än så länge noterats för 2 mål i nya klubben.

 

Speltips:

Här skriker det inte bara klasskillnad utan även två former som är på helt olika ställen! Ett på papper bättre lag som dessutom är i en kanonform tar sig an ett av ligans sämsta lag som dessutom är i en usel form, ja värdet förstår ni själva. Gästande Metallurg är klara favoriter under tisdagen och här spelas två spel. Spelen har ni längre ner i inlägget och klickas hos NordicBet – Rygga vi knappen.

 

Tabellställning Western & Eastern:

 

Spelen:

 

Lycka till vid rygg!!