Grattis ni som rygga min senaste spel här på hemsidan. Vi hade spelat -1.5 på Dyn. Moskva och matchen sluta 4-2 till laget.

 

Speltips

Torsdagens speltips hämtas ännu en gång från hockeyligan i Ryssland. Som jag nämnde tidigare för er så är detta en guldgruva och mycket fokus ligger här just nu. På Torsdag gästas formsvaga Sochi av formstarka Lokomotiv och här lockar den raka 2:an i mina ögon till fina 1.86 hos Betsson. Jag hugger direkt och med 3 units.

 

Sochi

Hittar vi i Western Conference och på en mardrömsplats i ligan 11e plats och det innebär sista plats. Laget har spelat 4 matcher och man har bara lyckats vinna en av dessa och det kom på övertid mot Tractor. Just den matchen tycker jag man hade flyt och borde ha förlorat redan under ordinarie-tid. Laget har bara lyckats skrapa ihop ynka 3 mål framåt under dessa 4 matcher och släppt in hela 15 mål. Det är pinsamma siffror! Inte nog med detta så ska man alltså möta Loko på Torsdag och mot just dem har man alltid haft det svårt mot. Sochi har förlorat 5 raka mot Loko.

 

 

Lokomotiv Yaroslavl

Till skillnad mot Sochi så har man fått en bra start av säsongen. På de 5 spelade matcherna har man vunnit 4. Enda förlusten kom mot SKA St. Petersburg vilket inte kom som en större chock. Laget har gjort 16 mål framåt och släppt in 9 mål, vilket är ganska fina siffror på 5 spelade matcher. Skillnad på fjolårets trupp så har man plockat in Svensken Andre Petersson tidigare Dyn. Moskva som nu bildar en svensk-trio i forwards sidan tillsammans med Paajarvi och Lander. Laget har en bra bredd i sin trupp och kollar vi in målvakt sidan så tycker jag även där man har en bra bredd. Ilya Konovalov första målis var utsedd flera gånger till månadens målvakt ifjol och redan nu har han en rädd% på 94.96. Andra målisen är en nyförvärv från Barys Nur-Sultan och heter Edward Pasquale även han är en bra målvakt och hade 93.32% från ifjol.