Nattens NHL-rekar satt fint, både underspelet och överspelet. Hockeyformen är bra och vi kör därför vidare inom sporten! Torsdagen bjuder på full omgång i SHL där vårt fokus kommer att ligga på formstarka Skellefteå AIK som tar emot ligans nykomling, Timrå IK.

 

Klasskillnad

Skellefteå kommer till torsdagens hemmamatch som tydliga favoriter och visst är det förståeligt! Utöver resultaten mot Timrå under 2018/19-säsongen, där man vann samtliga mötet, så har man en betydligt bättre trupp. Skellefteå har gjort fina resultat under sina senaste matcher, klubben mår riktigt bra! Annat är det för Timrå som kommer till torsdagens match med tre raka nederlag.

Truppen hos Skellefteå har fått fin förstärkning i form av fyra heta anfallare. Tom Kuhnhackl med flera NHL-säsonger på kontot, Stefan Loibl från DEL, kanadensaren Adam Mascherin och sist men absolut inte minst, Melker Karlsson som är tillbaka i Skellefteå efter flera år i San Jose Sharks. Melker är utan tvekan Skellefteås hetaste tillskott för säsongen!

 

Speltips

Senaste lagen drabbades samman här i Skellefteå Kraft Arena så krossade vann hemmalaget komfortabelt med utklassningen 7-0. Jag tror på ett liknande resultat, kanske inte samma typ av kross, men en hemmavinst. Torsdagens speltips blir därför raka etta, Skellefteå AIK Vinner. Spelbolag med Kambi betalar bäst!