Min fina rad här på hemsidan bröts tyvärr efter helgens rek. Avangard Omsk spelade riktigt uselt mot jumbon Admiral Vladivostok och det krävdes till och med straffar för ett få fram ett avgörande i matchen. Extrapoängen gick tillslut till favoriten Avangard. Nog om den reken, vi hoppar till onsdagens speltips!

Onsdagens speltips hittar vi återigen i ryska KHL och i det spännande mötet i Saint Petersburg. Ett skakigt Yekaterinburg ska få det svårt när man gästar giganten!

 

Rivstartat säsongen

SKA St. Petersburg har fått en riktigt bra start på säsongen. Efter lagets tre matcher står man med en felfri rad och målsiffrorna är lika snygga dem, 16:7. Motståndet har varit blandat, både tuffare och lättare motstånd. I senaste matchen fick man ordentlig fart på sin målproduktion. Jumbon Admiral Vladivostok fick se sig besegrad med hela 9-2.

 

Tung start

Hos Yekaterinburg ser läget helt annorlunda ut och man kommer till onsdagens match med förlust i båda lagets två matcher. Motståndet har absolut inte varit de lättaste så förlusterna är acceptabelt men att bjuda på totalt 10 mål under dessa två matcher är inte likt Yekaterinburg och långt ifrån godkänt. Fortsätter man såhär under onsdagens så kan man räkna med att Petersburg fyller på den målskillnaden på högersidan.

 

Speltips

SKA St. Petersburg är som alltid är förbannat bra lag och ett lag som sällan sviker. Detta tillsammans med den starka starten laget fått och den tunga starten hos Yekaterinburg gör spelvalet självklart. Onsdagens speltips blir SKA St. Petersburg Över 2.5 Mål till 1.73!

Spelbolag med Kambi betalar bäst, några följer nedan.