Bournemouth – Arsenal slutade 1-2 vilket betyder att vi kan skriva av den senaste reken med grönt! Jag säger grattis till alla er som tog rygg, nu är det dags för nästa! Vi tar oss an Tisdagens speltips med en riktigt fin form. KHL står på schemat!

 

SKA St. Petersburg

Giganterna hittar vi på en andraplats i Western, 7 poäng efter ledarna CSKA Moscow. Efter 52 matcher har man spelat in 73 poäng och står med målsiffrorna 142:106. På lagets 5 senaste matcher har man plockat fullpott i 4 matcher så formen är minst sagt god.

 

Dinamo Minsk

Bottenskrapet Dinamo Minsk ser de helt annat ut för. Vi hittar laget längst ner i Western med svaga 34 poäng. Hemmais eller bortais spelar ingen roll. Förlusterna fylls på vecka efter vecka. Faktum är att man är konferensens sämsta bortalag och näst sämsta hemmalag. Formen är svag och man kommer till dagens match med endast 1 vinst på sina 5 senaste matcher. Kan inte ta fram något positivt om laget.

 

Speltips

Ordentlig klasskillnad mellan lagen och enligt mig ska dessa lag inte ens spela i samma liga. Något man tydligt kan se på oddsfördelningen på matchen. Dinamo Minsk ska inte ha något att säga till om och dom kan förbereda sig på en ny förlust. Att SKA St. Petersburg står i ledning redan efter Period 1 tror jag stenhårt på och därför måste periodspelet testas!