Speltips:

Slutspelet av Europa League fortsätter. Sevilla står för värdskapet i den första matchen när Ac Roma gästar, matchen kommer att spelas inför tomma läktare och jag har hittat ett fint spel! Asian över 2 mål till 1.57 synas och får sig 3 units hos Bethard.

 

Sevilla:

Laget slutade på en 4e plats i den inhemska ligan och fick sin efterlängtade plats till Champions League nästa säsong. På hemmaplan har man varit snuskigt bra och bara förlorat 2 matcher på de 20 senaste hemmamatcher! Lagets bästa målskytt för säsongen heter Ocampos och slutade på 6e plats i skytteligan med 14 mål. På torsdag gästas laget av Roma och jag tror att laget har en stor chans till ännu en vinst här då Roma har ett betydligt sämre facit på sin defensiv. 2-1 skrivs som utgångstips.

 

Roma:

Roma kommer att sluta på en 5e plats i ligan trots att man har en match kvar av ligan som spelas imorgon (lördag) mot Juventus. en femte plats betydde att laget tog igen en plats till Europa League inför kommande säsong. Roma har blandat och givet i år men något man ser tydligt är att oftast brukar de bli en målfest när detta lag spelar. Det har MINST blivit 2 mål i 14 raka matcher!! Målfest ännu en gång mot Sevilla?

 

Roma senaste:

14 raka har det blivit MINST 2 mål i Romas matcher!

 

Inbördes möten:

Inbördes är egentligen inget att gå på här då det bara finns gammal statistik mellan lagen, men 2 av 2!

 

Spelet/Bethard:

Allt över 2 mål blir vinst, exakt 2 mål gjorda blir pengarna tillbaka och under 2 mål förlust.