Speltips

Måndagens/kvällens speltips är från La Liga där liga 4an Sevilla gästas av Eibar och här har hemmalaget en drömchans att ta ett jättekliv för en CL biljett. Mitt speltips blir Sevilla vinst + över 1.5 mål. Jag använder mig utav Betssons BetBuilder till spelet och får fina 1.74.

 

Sevilla

Sevilla har en drömmöjlighet till att ta ett jättekliv mot nästa års Champions League-gruppspel och detta efter att Villarreal, på femteplatsen och precis bakom, förlorade helgens match mot Barcelona  och om Sevilla skulle ta en trea i afton, då har de plötsligt ett försprång om sex poäng och därutöver känn på Atlético Madrid ovanför. Jules Koundé är avstängd och saknas för Sevilla, tillsammans med långtidsskadade Sébastien Corchia. Vid ett par tillfällen efter uppehållet har Sevilla slarvat till det lite smått och därmed tappat i matcher de normalt inte borde i. Dock kvarstår fakta att de inte förlorat en enda av de sex spelade, däribland borta mot Villarreal och hemma mot Barcelona. Ändå sett bra ut över det stora hela.Vill även tillägga att Sevilla snittar 1,75 mål per match.

 

Eibar

Hittas på en 17e plats i ligan med poängen 35 och kämpar för överlevnad i la liga. Laget jagas av Mallorca 29p, Leganes 28p och ett uteslutet Espanyol med 24p. 1 match mindre spelad än lagen tidigare nämnda så har man chansen att ligga före med 7-8 poäng efter kvällens match, vilket jag tror INTE man kommer klara av mot detta starka hemmalag Sevilla. Senast förlora man på hemmaplan mot Osasuna med 0-2 och ett målrikt Sevilla lär bli en mycket tuffare utmaning ikväll! Gästerna snittar 0,75 mål per bortamatch. Eibar har Iván Ramis skadad och Anaitz Arbilla osäker för spel.