Min senaste NHL-rek hittade tyvärr inte hem. Los Angeles Kings lyckades faktiskt göra tre mål i matchen mot Montreal Canadiens, men tyvärr så kommer tredje pucken under förlängning. Men men, en förlust har vi inga problem att axla efter alla fina siffror och vinster den senaste tiden.

Vi kör vidare med NHL där vi under natten mot favoritdagen ska följa mötet mellan nykomlingen och Westerns formhetaste lag. Seattle Kraken ska få det tufft när Anaheim Ducks och nummer 19 gästar, MAXBET klickas!

 

Troy Terry

Den unge amerikanen gör sin femte säsong i Anaheim Ducks och nu börjar det verkligen hända grejer för 24-åringen. Inledningen på säsongen kan inte bli bättre för Troy som redan, efter lagets 13 matcher, noterats för 16 poäng, 8 mål och 7 assist. Inte nog med de fantastiska siffrorna, lyssna på denna. Troy Terry har gjort poäng i 12 raka matcher, 12 raka!

Hans imponerande siffror har självklart noterats av klubben som för ett tag sedan skickat upp poängmaskinen i kedjorna. Troy Terry spelar numera i första kedjan i sällskap med anfallskamraterna Getzlaf och Henrique. En het anfallstrio som blir spännande att fortsätta följa den här säsongen.

 

Speltips

Vid det här laget så kan nog de flesta gissa på vem som kommer representera mitt MAXBET under fredagsnatten. Självklart ska vi lira på stekheta Troy Terry som gjort poäng i 12 raka matcher. Spelbolagen gör bort sig helt när det kommer till oddssättningen. Att ge oddset 2.00 på att Troy Terry gör poäng under nattens bortamatch mot Seattle Kraken är bara för högt, 1.60 hade varit rimligt.

Fredagens speltips och MAXBET blir Troy Terry gör minst 1 poäng: JA (inklusive förlängning). LeoVegas betalar klart bäst med oddset 2.00.

En del bettingsidor har spelet på oddset 1.60, så rekommenderar verkligen att skapa ett konto hos LeoVegas via knappen nedan om du inte redan har. Den potentiella vinsten diffar för mycket och inget man ska bjuda på, speciellt inte vid MAXBET!