Min senaste rek här på hemsidan, Blackburn – Swansea, började bra med ställningen 1-1 i halvtid. Dessvärre blev det inga fler mål och matchen gick inte över linan och det blev push på spelet.

Helgen är här och vi börjar med lördagen där vi ger oss in i Italien och Serie A. Vårt fokus ligger på matchen mellan Sassuolo och Verona där ett målspel är ett måste!

 

Matchen

Både Sassuolo och Verona kommer till lördagens match med en riktigt fin målform. Sassuolo med målskillnaden 7:9 och Verona 8:6 efter 5 senaste omgångarna. Flera tongivande profiler hos båda lagen, bland annat Sassuolos målkanoner Francesco Caputo och Domenico Berardi som tillsammans gjort 20 fullträffar. Hos Verona är det Antonin Barak och Mattia Zaccagni som varit vassast i spetsen. Tillsammans har man gjort 11 mål.

 

Speltips

Det råder ingen tvekan på att ett målspel väger tyngst här mellan dessa två målglada lag. Mycket talar för en match med minst 1-1 och därför spelas Båda Lagen Gör Mål: JA till fina 1.68 hos Betsson. High bet här och därför åker 4 units in!